A sada malo i “čast otadžbine”
A sada malo i "čast otadžbine"

Pored jučerašnjeg saopštenja Spone, nevladinih organizacija koja se finansiraju iz budžeta Srpske, ali i javnih preduzeća, danas se oglasilo i udruženje iz Beograda, nazvano "Čast otadžbine" koje takođe dirigovano sije strah po sponzorisanom nalogu režima u Republici Srpskoj vlastitom narodu. Njihov jedini zadatak je odbrana režima i to lažnim patriotizmom za Republikom Srpskom.

  • Vijesti
  • Republika Srpska

Udruženje "Čast otadžbine" saopštilo je danas da je vrijeme je da srpski narod podigne nivo bezbjednosne kulture i shvati da zajednički udrženi poduhvat SzP, Bakirove islamske države i engleskog obavještajnog djelovanja ima za cilj nestanak Republike Srpske.
"Neprihvatljivo je, polako ali sigurno, postalo obavezujuće. Srpski udruženi zločinački poduhvat je postao aksiom za sve što odiše borbom za naš biološki opstanak. Ne smijemo zaboraviti neizostavne dvostruke aršine koji nas usmjeravaju ka obavezujućem ponašanju unitarne islamske države. Da li neko misli kako sijanjem straha može da kaže kako Srbima ne treba ni život, da nemaju pravo ni na svoje mišljenje. Mislite da možete urušiti ono što je stvarano životima, djelovima tijela i litrama krvi najboljih sinova meću nama, kojima nije u glavi svaki dan bila marihuana. Zapamtite njima su očevi, đedovi i ini predci bili uzori koje su postavljali na pijadestal dolazećim generacijama. Naše življenje je nastalo na tim vrijednostima", navodi se u saopštenju režimskih patriota.
I njima, kao i Sponii smetaju skupovi na Trgu Krajine i vapaj za pravdom i istinom koju porodica ubijenog Davida Dragičevića mjesecima traži.
Režimske patriote traže vandrednu skupštinsku sjednicu i da se odbaci izvještaj o Srbrenici sa, kako navode, pojedinačnim javnim izjašnjavanje svakog poslanika, ali i da se provede, kako kažu, zakonski postupci i Trg Krajine dovede u normalno stanje, čime pokazuju da im nije stalo do istine o Srebrenici, nego se plaše naroda koji vapi za pravdom i boljim životom.
(BN)