Borba za Bambija Tošića: Odluka 16. novembra!
Borba za Bambija Tošića: Odluka 16. novembra!

Partizan čeka vesti iz UEFA.

  • Sport
  • Fudbal

Kad Partizanovih navijača i čelnika još plamti nada da bi Zoran Tošić mogao da zaigra u, po svemu sudeći, odlučujućem meču za plasman u narednu fazu Lige Evrope, protiv Jang Bojsa 23. novembra u Humskoj.
Crno-beli su se jutro posle trijumfa nad Skenderbegom žalili UEFA da se poništi žuti karton koji je popularni Bambi dobio na susretu četvrtog kola Grupe B i tako omogući krilnom vezisti da bude na raspolaganju Miroslavu Đukiću za duel sa predstavnikom Švajcarske.
Kako je MOZZART Sportu rečeno u klubu, Dsiciplinska komisija UEFA će povodom ovog slučaja zasedati 16. novembra i tad će biti poznato da li Tošićev karton ostaje na stazi (u tom slučaju imao bi tri skupljena tokom takmičenja i ne bi mogao na teren) ili će pomenuto delo preinačiti odluku španskog sudije Karlosa del Kera (onda bi „sedmica“ crno-belih imala pravo da igra).
Duel petog kola Lige Evrope, Partizan – Jang Bojs, na programu je 23. novembra od 21.05 u Beogradu,, a ukoliko srpski šampion osvoji tri boda plasiraće se u nokaut fazu Lige Evrope.
Izvor: mozzartsport