Braća optužena za lupanje poslanikovog poršea
Braća optužena za lupanje poslanikovog poršea

Foto: N.N. | Braća optužena za lupanje poslanikovog poršea

Ljiljana Radić

BRČKO – Tužilaštvo Brčko potvrdilo je optužnicu protiv Brčaka C. Pajića zbog iznude u pokušaju i N. Pajića jer je oštetio tuđu stvar.

Kako se navodi u optužnici, 16. avgusta prošle godine oko 3.38, nakon što je prethodno unutar ugostiteljskog objekta "Top Secret" u Brčkom njegov brat C.P. stupio u verbalnu prepirku sa N.K. (Nikola Kokanović, sin Zorana, poslanika u Skupštini Brčko), braća Pajići su naglo krenuli na Kokanovića, zbog čega je pobjegao, a za njim se uputio N. Pajić. Kokanović je otrčao ka policiji, a N. Pajić se vratio ka parkiranom poršeu, vlasništvu "W-M." d.o.o. Brčko, za koji je znao da ga koristi Nikola. U namjeri da vozilo ošteti, upotrijebio je metalne barske stolice, velikom silom udarao po cijelom vozilu i tom prilikom ga razbio i napravio štetu od 57.448 KM.

C. Pajić je, navodi se u optužnici, u namjeri da Nikolinog oca Zorana prisili da mu preda novac, a za vrijeme dok je njegov brat lupao porše, pozvao starijeg Kokanovića i rekao mu: "Donesi 10.000 evra, sin ti je napravio veliku štetu. Ako ne doneseš – ubiću ga", nakon čega je prekinuo telefonski poziv. Time je, kako se dodaje, uputio ozbiljnu prijetnju, što je kod Zorana Kokanovića izazvalo izražen osjećaj straha za sinovu bezbjednost.

Brčko Porše Poslanik

  • Share

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Molimo vas da vaša iskustva i zapažanja prilikom korištenja aplikacije za komentarisanje podijelite sa nama.

Komentari: 1

Mudžahedin Bakir

A tko je optužen što je Draškov izlupan ??

Više komentara Pošaljite komentar

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.