Dodik: Možda će biti Savjet ministara, ali ne i članstvo u NATO
Dodik: Možda će biti Savjet ministara, ali ne i članstvo u NATO

Foto: N.N. | Dodik: Možda će biti Savjet ministara, ali ne i članstvo u NATO

Srna

BANJALUKA – Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik poručio je da BiH sigurno neće pristupiti NATO savezu, a da će Savjet ministara možda biti formiran.

"Ne mora ni biti Savjeta ministara, ali sigurno je da neće biti NATO, a možda će biti Savjet ministara", rekao je Dodik za Alternativnu televiziju.

On je ponovio da se uslovljavanjem i opstruisanjem formiranja vlasti na nivou BiH srpskom narodu krši ustavom zagarantovano pravo na političko predstavljanje.

"Mi se ne borimo mnogo za BiH, nećemo se boriti mnogo ni za Sarajevo, ali je činjenica da nam ne daju naše pravo, zagarantovano Ustavom. Kako je moguće da neko postavi to ili ovo? Nemoguće. To je priča poslije izbora koja se mora desiti", rekao je Dodik.

Milorad Dodik Savjet ministara BiH NATO

  • Share

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Molimo vas da vaša iskustva i zapažanja prilikom korištenja aplikacije za komentarisanje podijelite sa nama.

Komentari: 3

jabuka

SDA Fekalistan je podložan raspadanju po ovoj osnovi – mrze se Tuzlaci i Sarajlije, vehabisti i građanisti, Dudakovićevci i Abdićevci, turkofili i evrofili… samo stanovnici bihaćke SDA favele pokazuju jedinstvo – u odlučnoj nameri da emigriraju.

jabuka

Muslimani su odradili svoje u razbijanju zajednicke drzave vise nisu potrebni sada se ide na nasu cemo cijenu za kosovo i pridruzenje srbije za NATO pakt,Htjeli smo biti prijatelji sa krizarsko cionistickim savezom vidjet cete sta ce nam se dogoditi,

Jednostavno naški

Osramotiste nas pred cijelim svijetom, a zavadište sa svim komšijama. Ne treba mi da nigdje idemo. Postavite ograde na Savi, Drini u hercegovačkom kršu i udrite stoku koja vas je izabrala. Ne traba ovom narodu budućnost, jer sa ovakvim rukovodiocima budućnost nam je rat. Niko neće da ulaže u BiH? Zamislite? Ni u bogatiji i organizovaniji, najbolji dio BiH, u Republiku Srpsku, zamislite? Sram ih bilo. Ne znaju da kod nas teče med i mlijeko! Nepismeni, a k tome vode računa o nama.

Više komentara Pošaljite komentar

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.