Dramatično stanje u Busovači, nakon povlačenja vode ostali mulj i blato
Dramatično stanje u Busovači, nakon povlačenja vode ostali mulj i blato

Stanje na poplavljenim područjima Zeničko-dobojskog i Srednjobosanskog kantona se smiruje, no još uvijek je teška situacija na području Busovače, Kaknja, Jajca i Nemile. Na području ove četiri općine i dalje je na snazi stanje prirodne nepogode.

Stanje u Busovači jutros i dalje je jako teška. Poplavljeno je mnogo kuća i poslovnih objekata. Snabdijevanje strujom uspostavljeno je sinoć, kao i putna komunikacija prema Travniku i Zenici. Pitke vode još uvijek nema.

Preuzmite aplikacije Dnevnog avaza za Android i iOS.

Povezano

APOKALIPTIČNE SCENE Busovača nakon poplava: Stanovnici se bore sa smećem i blatom koje je voda ostavila za sobom VANREDNA SITUACIJA Neviđeno stanje u Busovači: Grad odsječen s dvije strane ZIMA U subotu besplatno skijanje na Busovačkoj planini Ovo je zvijer koja je do smrti izgrizla ženu na Palama: Čudovište SOP nastalo 1991. godine STRAVIČNO Ovo je zvijer koja je do smrti izgrizla ženu na Palama: Čudovište SOP nastalo 1991. godine Poznat identitet ubijenog u Konjicu, ubica na Facebooku objavljivao bizarne fotografije CRNA HRONIKA Poznat identitet ubijenog u Konjicu, ubica na Facebooku objavljivao bizarne fotografije Srušio se most na Ilidži ALARMANTNO Srušio se most na Ilidži Ubistvo u Konjicu snimile nadzorne kamere CRNA HRONIKA Ubistvo u Konjicu snimile nadzorne kamere Potresna ispovijest Lejline majke nakon što je Admir Sović zaklao njihovo troje djece: Šta je monstrum radio 30 sati? BIHAĆ Potresna ispovijest Lejline majke nakon što je Admir Sović zaklao njihovo troje djece: Šta je monstrum radio 30 sati? BiH izgubila imovinu u Hrvatskoj! SKANDALOZNO BiH izgubila imovinu u Hrvatskoj! Iako je prvi strijelac Juventusa, Ronaldo zvanično najgori izvođač slobodnjaka u Italiji NEVJEROVATNO Iako je prvi strijelac Juventusa, Ronaldo zvanično najgori izvođač slobodnjaka u Italiji prije 19 sekundi Oduzeta doktorska disertacija zastupniku Bundestaga BERLIN Oduzeta doktorska disertacija zastupniku Bundestaga prije 8 minuta Papa Franjo u Abu Dabiju: Strašne posljedice rata na Bliskom istoku ne donose ništa osim smrti POSJETE Papa Franjo u Abu Dabiju: Strašne posljedice rata na Bliskom istoku ne donose ništa osim smrti prije 10 minuta Samo im je još ovo falilo: Jelenin bivši došao za njom u Dubai INSTAGRAM Samo im je još ovo falilo: Jelenin bivši došao za njom u Dubai prije 19 minuta Urnebesni komentari građana o srušenom mostu na Ilidži TV VIJESTI Urnebesni komentari građana o srušenom mostu na Ilidži prije 21 minut Marija Šerifović o slobodnom vremenu: Dane bih provodila gledajući serije AZRA Marija Šerifović o slobodnom vremenu: Dane bih provodila gledajući serije prije 21 minut ↑NA VRH