Honda spremila CRF liniju za 2020.
Honda spremila CRF liniju za 2020.

Foto: N.N. | Honda spremila CRF liniju za 2020.

N.N.

​Honda je saopštila detalje svoje CRF „off-road“ i „trail“ linije za 2020. godinu, a novine koje nas očekuju uključuju više snage, poboljšane komponente šasije i nove boje.

Modeli CRF250L, 450L i CRF250 Rally su dobili nove boje i grafike, a sve tri mašine su sada dostupne u „Stealth“ crnoj boji, uz tradicionalniju crvenu i bijelu.

Uz ove promjene, treba očekivati i povećanje kapaciteta na drumski legalnoj varijati, doduše nešto kasnije. Na to navodi konceptni CRF 450L Rally, prikazan na prošlogodišnjem EICMA sajmu u Milanu.

Što se promjena na „off-road“ floti tiče, CRF250R je posvećeno dosta pažnje, pa se sad može pohvaliti poboljšanjima šasije, inspirisanim onima na CRF450R modelu veće kubikaže. Tu je i povećanje snage na srednjem broju obrtaja, uz 8% više maksimalne snage i obrtnog momenta zahvaljujući pooljšanoj glavi cilindra i dizajnu klipova.

Da bi se što bolje iskoristilo povećanje snage, Honda je sredila drugu brzinu motocikla, uz manje dorade treće i četvrte. Poboljšana je i stabilnost, smanjenjem težine rama i zadnje viljuške.

(Moto-berza.com)

  • Share

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Molimo vas da vaša iskustva i zapažanja prilikom korištenja aplikacije za komentarisanje podijelite sa nama.

Pošaljite komentar

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.