Incident u banjalučkom kafiću: Bivši inspektor se ponovo tukao
Incident u banjalučkom kafiću: Bivši inspektor se ponovo tukao

Incident u banjalučkom kafiću: Bivši inspektor se ponovo tukao

Dragan Sladojević

BANJALUKA – Aleksandar Trninić (44), bivši policijski inspektor, potukao se u banjalučkom kafiću "Meki" sa Danielom Simićem (40), osnivačem portala "frontal.rs".

Iz policije su, uz inicijale, saopštili da su se dvojica Banjalučana potukla u petak oko 22 sata u Cerskoj ulici, te da su policajci zadokumentovali prijavu.

Trninić, koji je policiji po tučama poznat i odranije, tvrdi da je on napadnut.

"Napalo me u bašti kafane meni nepoznato lice", rekao je kratko Trninić.

S druge strane, Simić tvrdi da je on napadnut dok je u kafiću bio na sastanku sa nekoliko sagovornika.

"S trećeg stola od nas je ustao nepoznat pojedinac i, pored dobronamjernog ukazivanja da je promašio temu i društvo, nepozvan je sjeo za naš sto. Vikao je, pričao o ubijanju, zatim otvoreno vrijeđao i prijetio fizičkim nasiljem. Ignorisao sam ga, gledajući u sagovornike", navodi Simić.

On tvrdi da je taj muškarac iskoristio trenutak kad je skrenuo pogled na učesnike sastanka, te ga "na kvarno" udario pesnicom u glavu.

Simić dodaje da je bio prinuđen da se brani, te da su se porvali i zatim je savladao napadača.

"Tek sam dajući izjavu u Policijskoj stanici od radnika MUP-a saznao da se radi o 'njihovom', te da mu to nije prvi put. Kao poreski obveznik ove države zanima me šta institucije misle da urade da ovakvi pojedinci ne kaljaju obraz institucija sistema, odnosno zašto ih se ne skloni s ulice? Ovo je dalo ružnu sliku o našem gradu i državi, pogotovo jer se desilo pred stranom novinarkom", naglašava Simić.

Trninić već duže vrijeme puni novinske redove, a, uz ostalo, pisano je da je u proljeće 2013. godine u kafeu "Dajak" fizički napao jednog posjetioca, prijetio da će dvije bebe baciti u Vrbas, a ostale goste vrijeđao na nacionalnoj osnovi. Objavljeno je, takođe, da ga je u avgustu 2012. godine jedan Banjalučanin prijavio da ga je tukao više od sat vremena u jednom banjalučkom kafeu.

(Foto: J. Đurđević)

Tuča Aleksandar Trninić Daniel Simić Galerija

  • Share

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.