Jedna osoba povrijeđena u sudaru na gradskoj magistrali u Zenici
Mjesto nesreće na Glavnoj gradskoj magistrali (Foto: E. M./Klix.ba) Na Glavnoj gradskoj magistrali u Zenici danas se u poslijepodnevnim satima dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je povrijeđena jedna osoba, a stepen povreda još nije poznat. Na Glavnoj gradskoj magistrali u Zenici danas se u poslijepodnevnim satima dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je povrijeđena jedna osoba, a stepen povreda još nije poznat. U nesreći su učestvovala putnička motorna vozila Seat i Mercedes, a prema riječima očevidaca do nesreće je došlo usljed neopreznog preusmjeravanja jednog od vozila iz jedne u drugu traku.
Foto: E. M./Klix.baFoto: E. M./Klix.ba
Tom prilikom vozač Mercedesa je izgubio kontrolu nad vozilom te udario u stub ulične rasvjete zbog čega je na vozilu pričinjena značajna materijalna šteta, a jedna osoba je vozilom Hitne pomoći prevezena u Kantonalnu bolnicu Zenica gdje će biti ustanovljen stepen povreda.
Saobraćaj se odvija otežano, jednom trakom naizmjenično, do okončanja uviđaja koji obavljaju pripadnici Policijske stanice Centar. saobraćajna nesreća MUP ZDK Prijavi grešku