Kako dane u zatvoru provode surove ubice djece: Stigle su ih najveće kazne (FOTO)
Kako dane u zatvoru provode surove ubice djece: Stigle su ih najveće kazne (FOTO)

Posljednjih sedam dana bilo je veoma krvavo u Srbiji.

Da ne nabrajamo ponovo mnoge, strašne zločine koji su se dogodili, sa akcentom na ubistvima u Centrima za socijalni rad.

Posebnu jezu izazvalo je posljednje ubistvo u nizu, kada je Marko Nikolić ubio svog sinčića Mihaila (5), a potom i mališanovu majku, odnosno svoju suprugu Maju Đorđević.

Ovo je, nažalost, ne zna se koji slučaj u nizu ubistva djece u Srbiji. Saznali smo da su ubice djece u zatvorima dobile kaznu kakvu zaslužuju.

Ti monstrumi odmah završe iza rešetaka, a kazne su maksimalne, odnosno 40 godina.

Podsjetit ćemo na najmonstruoznije krvoloke koji su oduzeli tek započete živote mališanima. Sve ih je sačekao sam pakao u zatvoru.

DANIJEL JAKUPEK (36)

danijel-jakupek-830x0

Jedan od strašnijih likova koji su hodali zemljom. Nalazi se u Specijalnoj zatvorskoj bolnici, što znači da ima dijagnozu, odnosno da je psihijatrijski slučaj.

Na svakih šest mjeseci ima kontrolu, a redovno prima terapiju.

Kako nezvanično saznajemo, posjećuje ga samo majka.

Kasapin Jakupek je 2008. godine uživao dok je sijekao bonsekom malenog Luku Opačića (5) i slušao njegove krike. Potom je presudio i njegovom ujaku Vasiliju (26).

Komade tijela pobacao je po Dunavu…

MILINKO KUŠIĆ (61)

ubistvotresnjevica-830x0

Milinko Kušić (61) iz Ivanjice ubio je 2008. godine u selu Trešnjevica trinaestogodišnjeg Miroslava Bogdanovića da bi se osvetio njegovoj majci, koja je sa njim prije godinu dana raskinula ljubavnu vezu.

Svirepi ubica udarao je ašovom malenog po glavi sve do smrti, a zatim tijelo sakrio u šumi i sa mještanima i policijom krenuo, navodno, u potragu za dječakom.

U zatvoru je umro od karcinoma.

MLADEN OGULINAC (52)

marija-jovanovic-mladen-ogulinac-830x0

Ovaj ubica i silovatelj je presudio maloj Mariji Jovanović koja je tada imala samo osam godina. Ovaj pakao dogodio se u Starim Ledincima. Ogulan se ubrzo ubio u zatvoru i to tačno na rođendan malene.

SRĐAN SAITOVIĆ (36)

Svirepo ubistvo dogodilo se 2013. godine u Masurici, nadomak Surdulice. Srđan Saitović ubio je Zorana Kamderovića (6), sina svoje snahe. Tukao je dijete do smrti.

On izdržava kaznu u Zabeli, najstrožem zatvoru u Srbiji. Trebalo bi da izađe 2043. godine. Kako nezvanično saznajemo, drugi zatvorenici mu "baš i nisu naklonjeni".

Autor: Telegraf