Njihovi očevi su vladali terenom, a one modnim časopisima: Ovo su najzgodnije kćerke fudbalera
Estel Bergkamp je kćerka legendarnog holandskog fudbalera

I dok će njihove očeve mnogi ljubitelji fudbala zapamtiti po uspjesima na terenu, kćerke ovih sportskih legendi karijeru grade kao uspješni modeli, TV voditeljke, dizajnerke…

Valentina Alegri

1

Lijepa Valentina je kćerka legendarnog fudbalera, a danas trenara Juventusa Masimilijana Alegrija. Zgodna Valentina često na društvene mreže objavljuje fotografije u dresu očevog kluba, a njenoj ljepoti ne mogu odoljeti ni navijači Juventusovih rivala.

Džejd Lebef

2

Džejd Lebef, kćerka francuskog fudbalera i reprezentativca Frenka Lebefa od 14 godine se bavi modelingom. Na prestižnom američkom univerzitetu UCLA-u Džejd je završila glumu, a nakon studiranja vratila se u rodni Pariz.

Estel Bergkamp

3

Estel Bergkamp je kćerka legendarnog holandskog fudbalera, a danas pomoćnog trenera Denisa Bergkampa. Bivši fudbaler, osim Estel ima još troje dece.

Bjanka Gaskojn 4 Bjanka Gaskojn, kćerka najveće engleske fudbalske legende Pola Gaskojna, česta je tema u tabloidima, baš poput slavnog oca. Bjanka radi kao model i TV voditeljka.

Šarlot Kaniđa

5

Šarlot Kaniđa, kćerka argentinskog fudbalera Klaudija Kaniđe, svojevrsna je zvijezda društvenih mreža u rodnoj zemlji. Na Instagramu je prati više od 45.000 ljudi, a odrastanje uz slavnog oca uticalo je da Šarlot uglavnom izlazi s fudbalerima.

Dragana Džajić

dragana-dzajic

Dragana Džajić je mlađa kćerka fudbalske legende Dragana Džajića, a osim modelingom Dragana se odnedavno bavi i dizajnom.