Pao policiji u ruke: Hrvat u auto nagurao 137 paketa marihuane težine 74 kilograma
Preskoči oglas Foto: PU Vukovarsko-Srijemska Hrvatska policija danas je izvijestila javnost da je na graničnom prijelazu Ilok-Bačka Palanka, na ulazu u Hrvatsku, 28. oktobra, oko 20.40 sati, u vozilu Fiat Multipli pronašla više od 74 kilograma marihuane. Hrvatska policija danas je izvijestila javnost da je na graničnom prijelazu Ilok-Bačka Palanka, na ulazu u Hrvatsku, 28. oktobra, oko 20.40 sati, u vozilu Fiat Multipli pronašla više od 74 kilograma marihuane. TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA Pojasnili su kako je vozilom hrvatskih registarskih oznaka upravljao 66-godišnji hrvatski državljanin.
Pregledom vozila uočeno je više pvc paketa, skrivenih u pretincu ispod prednjeg suvozačevog sjedišta. Daljnjim pregledom djelatnika carine i u podu vozila uočeno je više pvc paketa, obljepljenih smeđom selotejp trakom, prenosi 24sata.hr.
Kako je istaknuto, droga je bila skrivena u prostoru suvozača iza kontrolne ploče, vratima, podu vozila, rezervnoj gumi te u prepravljenom dijelu koji je bio izrađen i ugrađen u podu vozila. Hrvatska marihuana Prijavi grešku