Prethodni saziv Predstavničkog doma Parlamenta FBiH ostavio 78 zakona i 51 izvještaj u proceduri
Foto: K. S./Klix.ba Prethodni saziv Predstavničkog doma Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine ostavio je 78 zakona i 51 izvještaj na čekanju, otkrio je novoimenovani entitetski zastupnik Irfan Čengić. Prethodni saziv Predstavničkog doma Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine ostavio je 78 zakona i 51 izvještaj na čekanju, otkrio je novoimenovani entitetski zastupnik Irfan Čengić. TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA "Predsjednik Predstavničkog doma Parlamenta Federacije BiH mi je dostavio spisak akata koji su ostali u proceduri od prethodnog mandata. Na čekanju je ostalo 78 zakona, 51 izvještaj i 40 informacija", istakao je Čengić.

Problematizovao je to što Parlament u društvu u kojem se ubijaju policajci i omladina nije razmatrao izvještaje Federalnog MUP-a za 2015., 2016. i 2017. godinu.
"Zadnja aktivnost na stranici Predstavničkog doma Parlamenta FBiH je čestitka za Kurban-bajram iz 20. augusta 2018. godine", kaže SDP-ov zastupnik Irfan Čengić. Parlament FBiH Irfan Čengić Prijavi grešku