Razgovor s trenerom koji je trgao Nikolu…
Razgovor s trenerom koji je trgao Nikolu…

"Ne volim da ga vidim onakvog kao u prethodnim utakmicama", kaže Majk Meloun o srpskom centru.

  • Sport
  • Košarka

Američki novinari objavili su posle sjajne partije Nikole Jokića protiv Golden Stejta veoma zanimljivu priču o susretu srpskog centra sa trenerom Denvera Majkom Melounom.
Nikola je prošle sedmice "vezao" utakmice u kojima se mučio sa procentima šuta, pa je šef struke Nagitsa prepoznao da je trenutak za razgovor.
"Mrzim kada ga vidim 'palog' i kada stavlja toliki pritisak na sebe. Kada je na svom najboljem nivou, onda igra sa strašću, radostan je i uživa. Nisam ga takvog viđao u poslednje vreme", rekao je Meloun u večeri utakmice protiv Golden Stejta.
Posle utakmice u kojoj je protiv šampiona šutirao iz igre 9/16 i postigao 22 poena, uz 12 skokova i 11 asistencija, Jokić je rekao da je pre svega bilo važno to što je dobro počeo.
"Posle takvog starta samo sam ostao agresivan, delio sam loptu i pokušao sam da pobedim. To mi je bio čitav plan. Pokušavao sam da pobedim, jer je uvek interesantno protiv Voriorsa. Jednostavno, pokušavao sam da budemo bolji tim i da budem bolji igrač od njih", jednostavna je logika srpskog bisera.
Izvor: mondo.rs