Špirić: Pandurević posljednja osoba na koju bih reagovao
Špirić: Pandurević posljednja osoba na koju bih reagovao

Foto: N.N. | Špirić: Pandurević posljednja osoba na koju bih reagovao

Srna

BANJALUKA – Potpredsjednik SNSD-a Nikola Špirić izjavio je Srni da su "Srbi dotakli samo dno ako o njima brinu osobe poput /funkcionera SDS-a/ Aleksandre Pandurević, Dragana Mektića i sličnih njima".

Naglasivši da je Pandurevićeva posljednja osoba na koju bi on reagovao i uopšte komentarisao njene izjave posebno što i ona sama zna da je istina sve što je rekao u vezi sa predsjednikom SDS-a Vukotom Govedarica, za njih surova i bolna jer je on kandidat za predsjednika Srpske, Špirić je rekao da se oglašava samo zbog upozorenje Srbima biračima uoči 7. oktobra da dobro razmisle kome će dati svoj glas na predstojećim izborima.

"O kakvim ljudima i kakvoj politici je riječ najbolje govore njihovi poražavajući rezultati rada u protekle četiri godine koje je SDS, na žalost srpskog naroda, proveo po sarajevskim minderima i sećijama. Njihova politika, kada je riječ o odbrani interesa Srba i Republike Srpske, najviše je ličila na kupleraj i to je sve što su oni pokazali u Sarajevu", ocijenio je Špirić.

On je naglasio da je minorna briga SDS-a o Srbima i Srpskoj, posebno kada je riječ o Srbima koji žive u Drvaru, Glamoču, Grahovu i Petrovcu, jer ta stranka tamo postoji samo u tragovima.

"Pri tome, Pandurevićeva zaboravlja da je za vrijeme vladavine SDS-a Republika Srpska upravo prodala te opštine po principu 'puno za prazno'. A kolika je njihova briga o tim lokalnim zajednicama najbolje govori podatak da ministar bezbjednosti Dragan Mektić, nesrećni kadar SDS-a, želi evropskim novcem da gradi migrantski stacionar u predvoruju tih opština čime ponovo srpske povratnike dovodi u situaciju da razmišljaju o još jednom izbjeglištvu i napuštanju svojih vjekovnih ognjišta", istakao je Špirić.

On je izrazio žaljenje što uopšte mora da komentariše izjave Pandurevićeve, ali mu je žao i "što se ona na ovako prizeman način mora boriti za kompenzaciono mjestu na listi SDS-a za predstojeće izbore".

"Jasno je da ona ima potrebu da brani svog predsjednika radi kompenzacionog mandata i opšte nesigurnosti koja vlada u srpskom biračkom tijelu kada je riječ o njenom rejtingu među Srbima", zaključio je Špirić.

Nikola Šprić Aleksandra Pandurević

  • Share

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Molimo vas da vaša iskustva i zapažanja prilikom korištenja aplikacije za komentarisanje podijelite sa nama.

Komentari: 1

TNT

svi oni su balijanderski pušači a Pjandurevićka je poznata sarajevska pušaćica podrezanih penisa naučila od mame svoje , pa isto nastavila udruživši se sa zločincima kako ih je prije nazivala, pfujjj Meketić je prisustvovao ubistvima pa ga drže u šaci i meketić zato laprda svašta no ni on sigurno neće zadugo još , otići ću u prdekanu

Više komentara Pošaljite komentar

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.