Spoj rada i zadovoljstva kao druga strana OK Festa
Spoj rada i zadovoljstva kao druga strana OK Festa

Foto: N.N. | Spoj rada i zadovoljstva kao druga strana OK Festa

N.N.

Proteklog vikenda, prirodna ljepota Nacionalnog parka Sutjeska – Tjentište, bilo je preplavljeno dobrim zvukom i pozitivnom atmosferom. Za to je zaslužna organizacija petog po redu OK Festa koji je ove godine tokom tri dana okupio preko 30 000 posjetilaca koji su uživali, kako u dnevnim, tako i u večernjim sadržajima festivala.

Preko 2 500 kampera iz regiona, BiH, Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Slovenije i Makedonije, ali i svijeta, Kanade, Njemačke, Austrije, Velike Britanije, SAD-a boravilo je četiri dana u festivalskom kampu.

"Tokom tri dana na isto toliko festivalskih bina smjenjivala su se vrhunska imena regionalne i svjetske muzičke scene. Preko 19 sati odličnog muzičkog programa svakoga dana, u kombinaciji sa adrenalinskim sadržajima raftinga i planinarske šetnje, uz posjete nekim od najljepših vidikovaca i predjela u ovom nacionalnom parku, malo kojeg posjetioca je ostavilo ravnodušnim. Tjentište je tokom tri festivalska dana bilo središte okupljanja ne samo zaljubljenika u dobru muziku, provod i druženje, već i mjesto okupljanja ljubitelja prirode koji su se zajedno sa nama upustili u petu OK avanturu. Peti po redu Nektar OK Fest proteklog vikenda bogatim sadržajima, programom i muzikom i ove godine učinio je Nacionalni park Sutjeska epicentrom najboljeg provoda u regionu", izjavila je Karolina Karalić, PR OK Festa.

Kako je koncept Festa spoj dobrog zvuka, boravka i aktivnosti u prirodi koje nude sadržaji Nacionalnog parka Sutjeska, da bi sa organizacijske strane sve proteklo u najboljem i redu i kako bi svi posjetioci imali što bolje iskustvo zbog kojeg će se i naredne godine u ovo doba vratiti na Tjentiše, potreban je nemali broj ljudi.

Uz organizacijski tim, poseban doprinos ovogodišnjem OK Festu dali su i volonteri. Nešto više od njih 40, mahom posjetioci prethodnih godina, koje su prethodni doživljaji ponukali da iskuse Fest i sa druge, organizacijske, strane, bilo je 24 časa na usluzi svim posjetiocima, učesnicima i sponzorima Festa. Kako navode organizatori, bez volontera i njihovog entuzijazma ne bi bilo jednostavno iznijeti ovako veliki festival. Podršku volonterima, u spoju rada i zadovoljstva, pružio je i domaći trgovački lanac Tropic, koji je po prvi put kao sponzor, uzeo učešće na OK Festu. Promocijom svoje robne marke „VOLIM“, Tropic je ove godine posjetiocima predstavio posebnu liniju asortimana – salata, pasta i svježe cijeđenih sokova pripremljenih pod znakom njihove robne marke, a pobrinuo se da prisutnima ne manjka ni dnevna doza vitamina.

"Prva godina saradnje sa OK Festom na obostrano zadovoljstvo, uspješno je realizovana. Prepoznavši kvalitet Festa, ali i potrebe posjetilaca, uvidjeli smo sjajnu priliku da spojimo ugodno sa korisnim i predstavimo dio asortimana naše dobro poznate robne marke 'VOLIM'. Poseban štih cijeloj priči dala je podrška promociji volonterskog rada", navela je Aleksandra Marković, portparol domaćeg trgovačkog lanca Tropic.

Tropic OK Fest Galerija

  • Share

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Molimo vas da vaša iskustva i zapažanja prilikom korištenja aplikacije za komentarisanje podijelite sa nama.

Pošaljite komentar

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.