Stanivuković se odriče poslaničke plate
Stanivuković se odriče poslaničke plate

Foto: N.N. | Stanivuković se odriče poslaničke plate

N.N.

Najmlađi poslanik u NS RS Draško Stanivuković (PDP) poručio je da se odriče poslaničke naknade, koju će preusmjeriti u fondaciju ''Pravda za Davida'' i na stipendije, sportska i kulturno-umjetnička društva.

''I ove naknade se odričem. Planiram kada bude bilo potrebe da novac preusmjeravam u fondaciju "Pravda za Davida", kada se osnuje, a drugi dio naknade da ide na stipendije, sportska, kulturno-umjetnička društva'', poručio je Stanivuković.

On je dodao da će i dalje biti posvećen narodu i da će raditi odgovorno za građane Republike Srpske, prenosi BN.

''Mandat odbornika sam odradio volonterski za građane Banjaluke, sada želim da poslanički mandat odradim volonterski za građane cijele Republike Srpske, te da opet budem najaktivniji, da dokažem da u ovome narodu postoje ljudi koji ovaj posao rade iz višeg ideala i potpuno posvećeno svom narodu. To je moje opredjeljenje i zato se odlučujem na ovakve korake", kazao je on.

Stanivuković je definitivno najveće iznenađenje na izborima. On je u izbornoj jedinici 3 osvojio čak 18.297 glasova, što je najveći rezultat u Narodnoj skupštini Republike Srpske. Rezultatom je ''potukao'' mnoge poslanike sa dugogodišnjim iskustvom, ali i još aktuelne ministre.

Mladi odbornik u Skupštini grada Banjaluka (PDP) Draško Stanivuković se ranije odrekao i odborničke naknade koju je preusmjeravao na stipendije studentima, obnovu i uređenje školskih dvorišta, humanitarna, sportska, te kulturno-umjetnička društva.

Draško Stanivuković

  • Share

STOP!

GOVOR MRŽNJE

nije sloboda govora

zalbe.vzs.ba

Govor mržnje je krivično djelo!

huškanje, diskriminacija, prijetnje i uvrede po nacionalnoj, vjerskoj, rodnoj ili bilo kojoj drugoj osnovi

neće biti tolerisane

na našem portalu

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Molimo vas da vaša iskustva i zapažanja prilikom korištenja aplikacije za komentarisanje podijelite sa nama.

Komentari: 1

Boj

Lako je se tebo idreći plate kad su ti roditelji veoma davno otišli u Njemačku a ti ćeš nastaviti dobijati novac od Soroševe Fondacije Pravda za Davida ( PzD ) tako da ti je ta poslanička plata najobičnija crkavica koja ti nije ni potrebna

Više komentara Pošaljite komentar

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.