Učiteljica mi je pokidala brus pred cijelim razredom!
Ogrnuta samo bujnom kosom, manekenka i glumica Emily Ratajkowski (25) ovog ljeta pozirala je u ulozi mitološke plemkinje Ledi Godive pred objektivom foto-reportera modnog časopisa “Harpers Bazar”.

Razgovor sa mladom Emily vodila je Naomi Vulf, američka spisateljica sa izraženim feminističkim stavovima, sa kojom je pričala o seksualnosti, traumama iz tinejdžerskih dana

Emily voli svoje tijelo i još više voli da ga pokazuje, što često ponavlja. Nekoliko puta je već rekla kako želi da bude slobodna da izrazi svoju seksualnost, kao što bi trebalo da budu i sve žene ovog svijeta.
screenshot-5

Na početku intervuja Emily je govorila o djetinjstvu na relaciji San Dijego-London i ljubavi koju je kao tinejdžerka imala prema pozorištu. Već sa 14 godina je krenula na audicije i počela da se bavi manekenstvom.

– Sa 14 sam izgledala potpuno isto kao što izgledam sada. Nisu znali šta da rade sa mnom, izgledala sam kao žena – rekla je Emily i priznala da je u pubertet ušla prije svojih vršnjaka.

screenshot-6

Bila je seksualnija od svih u razredu i ljudi iz njenog svakodnevnog života nisu shvatali da je u to vrijeme mnoge neprikladne komentare shvatala veoma lično.

– Imala sam učiteljicu koja mi je pokidala brus jer je bila ljuta zato što mi je virio iz majice. Uradila je to pred cijelim razredom – ispričala je Emily i otkrila da je u tinejdžerskim danima često bila u nevolji zbog svojih bujnih grudi.

Autor: (Redakcija)