“Vaše malo, nekom znači mnogo”
"Vaše malo, nekom znači mnogo"

Povodom predstojećih praznika, Centar za socijalni rad i Gradska organizacija Crvenog krsta Bijeljina i ove godine organizuju akciju prikupljanja sredstava od donatora, koja će biti usmjerena na kupovinu neophodnih stvari i pravljenje paketa za socijalno ugrožene stanovnike grada, a koji se nalaze na evidencijama ovih institucija. Akcija traje do kraja decembra.

  • Vijesti
  • Republika Srpska

Kako bi pomogli ugroženim porodicama na području Bijeljine, obezbijedivši prije svega hranu, a zatim i druge neophodne potrepštine, Centar za socijalni rad i Crveni krst i ove godine apelovali su na ljude dobre volje da svojim prilozima i donacijama pomognu ugroženim licima.
Broj socijalno ugroženih prema riječima predstavnika ovih ustanova nažalost iz dana u dan raste.
"Prošle godine udruženim snagama uspjeli smo pripremiti 324 paketa pomoći", rekli su na današnjoj konferenciji za novinare Milorad Sofrenić, direktor Centra za socijalni rad i Perica Gligić, sekretar GO Crvenog krsta Bijeljina.
Prošle godine je oko 20 privrednika učestvovalo u ovoj akciji koji su tad donirali 23 000 KM. Humanitarna akcija traje do kraja decembra i za to vrijeme moguće je izvršiti uplate na račune Crvenog krsta.
Broj žiro-računa Gradske organizacije Crvenog krsta Bijeljina:
554-001-00001246-29 Pavlović banka
(BN)