Video: Pa, dokle više, crni Karijuse?!
Video: Pa, dokle više, crni Karijuse?!

Nemac opet napravio glupost, Klop ga i dalje brani.

  • Sport
  • Fudbal

Lorisa Karijusa i dalje proganjaju duhovi sa ovogodišnjeg finale Lige šampiona i stadiona Kijevu. I pitanje je da li će ikada napustiti. Šta se dogodilo? Ponovo je napravio veliku glupost. Jeste, nije u pitanju takmičarski meč, ali što je previše – previše je.
Na priprermnom meču Liverpula protiv Tranmera, kod rezultat 3:0 za Redse, nemački čuvar mreže ispustio je jednu laganu loptu iz naručja, praktično je servirao na nogu napadaču rivalskog kluba i spasa nije bilo. Kako su reagovali navijači, a i sam čuvar mreže, možete misliti.
Ovo je već njegov drugi kiks posle finala Lige šampiona, kada su ga "izbušili" Benzema i Bejl. Prvo se brukao na zagrevanju pred utakmicu sa Česterom (na njegovu veliku žalost sve su to uspele da usnime kamere, a i ubuduće će pomno pratiti svaki njegov korak), a evo i sinoć. Još gore. Daleko gore…
Jirgen Klop međutim i dalje priča kako veruje u njega. Moglo bi to skupo da ga košta kad krenu mečevi za bodove. Jer veliko je pitanje može li golman psihološki da se oporavi od ovakvih kikseva…
"Naravno da niko ne voli da primi takve golove. Ali ako hoćete da pričamo o greškama onda možemo da pričamo i drugom primljenom golu. Za njega je kriv Milner, zar ne? Dva sjajna igrača su napravile greške, a mi ovde govorimo samo o jednom. Hajde da izvučemo neke pouke iz ovoga, umesto da kritikujemo", poručio je nemački stručnjak posle trijumfa nad Tranmerom od 3:2.

Izvor: mozzartsport