Vrsaljko: Potcijenili su nas, sad mogu na sunčanje!
Vrsaljko: Potcijenili su nas, sad mogu na sunčanje!

Desni bek Hrvatske Šime Vrsaljko ocenio je da su Englezi potcenili njegov tim. Vrsaljko "ubija" Engleze: Pa-pa, Englezići! Bek hrvatske fudbalske reprezentacije Šime Vrsaljko objavio video u kojem žestoko zeza i proziva Engleze.

  • Sport
  • Fudbal

Hrvatska je sinoć u polufinalu savladala Englesku 2:1 i u nedelju će se boriti za titulu protiv Francuske.
"Kad potceniš nekoga, to ti se najčešće vrati, a to se dogodilo i danas. Nismo se obazirali na to što Englezi pišu i najavljuju. Uvek kažem: Izadji na teren, pa onda pričaj. Mi smo u finalu, a oni mogu na sunčanje ako žele", rekao je Vrsaljko.
Ivan Perišić rekao je da je o ovome sanjao pre 20 godina.
"Bila je teška utakmica, ali smo uspeli. Plasman u finale mnogo znači za malu zemlju kao što je Hrvatska", rekao je Perišić, prenosi Hina.
Engleska je na stadionu Lužnjiki povela golom Kirana Tripijea u petom minutu iz slobodnog udarca, izjednačio je upravo Ivan Perišić u 68, dok je pobedu Hrvatskoj doneo Mario Mandžukić u 109. minutu.
"Ponovo smo slabije ušli u utakmicu, ali još jednom smo pokazali karakter, što pre nismo imali. Izjednačili smo možda u ključnom trenutku, kada smo dominirali i napadali", kazao je Perišić koji je potom asistirao Mandžukiću za drugi gol na utakmici.
"Spustio sam Mandžukiću loptu, koji se sjajno snašao i pogodio. Medjutim, nije važno ko je pogodio već da smo ušli u finale".
Hrvatsku u finalu očekuje Francuska koja je tu selekciju pre 20 godina pobedila u polufinalu.
"Pre 20 godina sam u Omišu pratio utakmice u hrvatskom dresu i sanjao da igram za reprezentaciju i postižem gol koji nas vodi u finale", rekao je Perišić.
Perišić je, na kraju, rekao da očekuje sjajno finale.
"Francuska je u grupi igrala koliko joj je trebalo, a kako je turnir odmicao oni su se dizali u formi. Pravu snagu su pokazali u poslednjim utakmicama. Biće to sjajna utakmica", rekao je Perišić.

Finale je u nedelju od 17.00 časova.
Izvor: B92