Željka Cvijanović: Budući mandatar Vlade RS bit će ipak kadar SNSD-a
Preskoči oglas Novoizabrana predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović rekla je večeras da će budući mandatar Vlade Srpske biti kadar iz SNSD-a. Novoizabrana predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović rekla je večeras da će budući mandatar Vlade Srpske biti kadar iz SNSD-a. TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA "Biće to kadar iz SNSD-a koji može da okupi ljude i koji može aktivno da nastavi da radi na zadacima koje smo radili u prethodnom periodu. To će ime biti saopšteno kada za to budu stvorene pretpostavke, više formalne", izjavila je Cvijanović za BHT 1.
Ona je istakla da će nova Vlada RS moći da radi u stabilnim uslovima i da otpočne svoj mandat sa stabilnošću, koja je bila nepoznanica prije 5,5 ili šest godina.
"Bila su to teška vremena, sa posljedicama teške ekonomske krize, koja je ostavila teške tragove i bilo je teško upravljati budžetom. Mi smo izašli iz te krize i problema koji su pratili godinama i poslagali smo stvari onako kako treba. Ovo je sada solidna osnova da se stalno poboljšavaju stvari", rekla je Cvijanovićeva, koja je aktuelna predsjednica Vlade. Željka Cvijanović Prijavi grešku