Zove ga Bešiktaš, ali Boaći razmišlja o Zvezdi!
Zove ga Bešiktaš, ali Boaći razmišlja o Zvezdi!

Napadač iz Gane ima dozvolu da napusti crveno-bele, dugo se već dovodi u vezu sa nekoliko klubova, ali on trenutno ne razmišlja o odlasku.

  • Sport
  • Fudbal

Lista klubova koji su zainteresovani za Ričmonda Boaćija je poduža. Gotovo svakodnevno domaći i strani mediji pišu o tome gde bi golgeter Crvene zvezde mogao da zaigra na proleće, a ove srede Turci su se javili sa informacijom da o njemu razmišlja Bešiktaš.
Klub iz Istanbula prodao je Čenka Tosuna u Everton za 30 miliona evra, tako da mu obeštećenje koje Zvezda traži za napadača iz Gane (oko 10 miliona evra) neće biti problem.
Na listi želja prvo mesto, ipak, zauzima Kevin Gameiro iz Atletiko Madrida, ali je on i mnogo skuplji od centarfora crveno-belih.
Bez obzira na pisanja o interesovanju Bešiktaša, Čelsija, Rena, Anderlehta, Kristal Palasa… Boaći ističe da trenutno razmišlja samo o rezultatima Crvene zvezde.
"Počeli smo pripreme za drugi deo sezone. U Crvenoj zvezdi smo uvereni u osvajanje 'duple krune' i nastavak takmičenja u Ligi Evrope i posle mečeva protiv CSKA iz Moskve", napisao je 24-godišnji napadač na svom Twitter profilu.
Izvor: mondo.rs